เวบบอร์ดลงประกาศฟรี รองรับSEO
เวบบอร์ดขายสินค้าฟรี
ยินดีต้อนรับคุณ,
บุคคลทั่วไป
กรุณา
เข้าสู่ระบบ
หรือ
ลงทะเบียน
1 ชั่วโมง
1 วัน
1 สัปดาห์
1 เดือน
ตลอดกาล
เข้าสู่ระบบด้วยชื่อผู้ใช้ รหัสผ่าน และระยะเวลาในเซสชั่น
ข่าว:
โพสประกาศฟรี รองรับSEO
หน้าแรก
ช่วยเหลือ
ค้นหา
ปฏิทิน
เข้าสู่ระบบ
สมัครสมาชิก
เวบบอร์ดลงประกาศฟรี รองรับSEO
»
โพสขายฟรี รองรับ SEO
»
ขายสินค้าฟรี รองรับ SEO
»
Structured Settlement Annuity
« หน้าที่แล้ว
ต่อไป »
พิมพ์
หน้า: [
1
]
2
3
ผู้เขียน
หัวข้อ: Structured Settlement Annuity (อ่าน 484 ครั้ง)
anyaha
Jr. Member
เวบบอร์ดโพสขายฟรี
«
เมื่อ:
วันที่ 17 ตุลาคม 2025, 00:45:36 น. »
A structured settlement annuity is a financial agreement where a claimant receives regular, periodic payments over time instead of a one-time lump sum to settle a personal injury or wrongful death claim. These payments are funded by an annuity, typically purchased by the defendant from a life insurance company, and can be customized to meet the claimant's long-term financial needs, such as a monthly payment, a lifetime income stream, or future lump sums. These payments are often tax-free for physical injury cases and provide financial stability with a guaranteed, fixed rate of return.
How Structured Settlement Annuity works
Agreement: A plaintiff and defendant negotiate a settlement agreement that includes a structured payment plan instead of a lump sum.
Annuity purchase: The defendant purchases a customized annuity from a life insurance company to fund the agreed-upon payments.
Payment stream: The life insurance company pays the plaintiff according to the schedule, which can be monthly, annually, or at other intervals, for a set period or a lifetime.
Tax benefits: For physical injury and wrongful death cases, the entire stream of payments, including any growth, is generally 100% income-tax-free.
Key features Structured Settlement Annuity
Financial stability: Provides a steady, predictable source of income, ensuring money is available for future needs over a long period.
Customization: The payment schedule and amount can be tailored to the claimant's specific needs, such as for medical expenses or a child's education.
Guaranteed returns: The annuity's rate of return is locked in, protecting the claimant from market fluctuations.
Security: The payments are guaranteed by the life insurance company that issues the annuity.
Limitations: Once established, a structured settlement is generally not flexible, and the rates of return may be relatively low compared to other investments.
structured settlements annuities
structured settlement buyer
structured settlement annuity companies
buyer of structured settlement annuity
structured settlement annuity rates
allstate structured settlement annuity
structured settlement purchasers
selling my structured settlement
structured settlement investments
structured settlement sell
cash out structured settlement
structured settlement quote
purchase structured settlements
selling a structured settlement
structured settlement need cash now
sell my structured settlement
structured settlement agreement
anyaha
Jr. Member
เวบบอร์ดโพสขายฟรี
Re: Structured Settlement Annuity
«
ตอบกลับ #1 เมื่อ:
วันที่ 17 ตุลาคม 2025, 00:46:39 น. »
Cente ma ki lwongo ni structured settlement annuity obedo gicikke me cente ma ngat ma tye ka penyo ni nongo cul kare ki kare, kare ki kare ma ka nongo cul acel acel me culo pi awano nyo too ma pi opore. Cul magi ki culo ki cente ma ki culo mwaka ki mwaka, ma pol kare ki wilo ki bot ngat ma kidoto ni ki bot kampuni ma miiyo kony me kwo, ki ki twero loko ne me cobo miti pa ngat ma kidoto ni pi kare malac, ma calo cul me dwe ki dwe, cente ma en nongo pi kare me kwo ne weny, onyo wel cente ma ki bi nongo i anyim. Cul magi pol kare pe ki culo mucoro iye pi peko me kom ki miyo cente maber ki wel ma ki moko, ma ki moko.
Kit ma Structured Settlement Annuity tiyo kwede
Gicikke: ngat ma tye ka doto ki ngat ma kidoto ni gi lok i kom gicikke ma tye ki yub me cul ma ki yubu maber ma ka culu cente acel acel.
Wil cente me mwaka acel: ngat ma kidoto ni wilo cente me mwaka acel ki bot kampuni ma miiyo kony me kwo me culu cul ma ki moko.
Kit me cul: kampuni ma miiyo kony me kwo culu ngat ma tye ka doto ni malube ki yub ma ki keto, ma twero bedo dwe ki dwe, mwaka ki mwaka, onyo i kare mukene, pi kare ma ki moko onyo pi kare me kwo weny.
Adwogi me mucoro: Pi awano kom ki too ma pi opore, cul weny, medo ki dongo mo keken, pol kare ki culo mucoro 100%.
Jami ma pire tek ma ki lwongo ni Structured Settlement Annuity
Bedo maber me cente: miyo cente ma rwate, ma ki twero byeko me nongo cente, neno ni cente tye pi jami ma mite i anyim pi kare malac.
Kit me yubu: Kit me cul ki wel cente ma ki culo twero bedo ma rwate ki gin ma ngat ma tye ka penyo ni mito, ma calo cul me ot yat onyo kwan pa latin.
Adwogi ma ki moko: Wel cente ma ki nongo mwaka ki mwaka ki keto iye, ma gwoko ngat ma tye ka penyo ki i kom alokaloka me cato wil.
Gwok: cul ni ki moko ki bot kampuni ma miiyo cente me gwoko kwo ma miiyo cente me mwaka ki mwaka.
Peko: Ka dong ki keto, yub me cul ma ki yubu maber pol kare pe twero loko, ki wel cente ma ki nongo twero bedo piny ka kiporo ki cente mukene ma ki keto.
cul ma ki yubu mwaka ki mwaka
lawil ma ki yubu maber
kampuni ma miiyo cente mwaka ki mwaka
lawil me yub me culu cente me mwaka ki mwaka
wel cul me mwaka ki mwaka ma ki yubu maber
luwil ma ki yubu maber
cato kabedo na ma ki yubu maber
keto cente ma ki yubu maber
cato wil ma ki yubu maber
cente ma ki kwanyo ki i yub me cobo peko
lok me bedo maber
wilo kabedo ma ki yubu maber
cato kabedo ma ki yubu maber
yub maber mito cente kombedi
cato kabedo na ma ki yubu maber
gicikke me bedo maber
anyaha
Jr. Member
เวบบอร์ดโพสขายฟรี
«
ตอบกลับ #2 เมื่อ:
วันที่ 17 ตุลาคม 2025, 00:47:54 น. »
Rakiisen guubu liggidi
Rakiiboh yan sittin gey sanat (structured settlement annuity) yaanam maaliyyah sittin gey kinnih tanim kee tama sittin gey kinnih tanim kee tama sittin gey wagsiisak, inki waktih addat inki addah lakqoh lakqoh lowsis abak, waktiik wakti fan meklaanam faxximta. too meklaali liggidi meklaali, baxsa luk malkime mano caabih kampaanik xaamime, kee massoysaanam duudumtah yoh taguudeh xer waktih maaliyyah fayxitte kiboonuh, axcih alsi mekla, mano waktih culentih weelo, hinnay fooca fan inki adda yakke lakqo. too meklaali mango uddur qiso sinnim xagar biyaakih caaloota kee maaliyyah xakak xayyoysaanam caabiinu luk, maytani caddoh mandabba.
Mannal xissiime guubu liggidi taama
Sittin gey: weeqa abe kee malkimeh yan num inki lakqoh aftok xissiime meklah ekraaro edde anuk sittingeyil walalan.
Liggidi limo: malkimeh yan num sitta elle geenih yanin meklaali akah geytannah mano caabih kampaanih addal liggidi limo xaama.
Meklah qaynat: Manô caabih kampaani, lakqoh lowsis edde abak, alsi addat, sanatal, hinnay gersi waktitteh addat, lowsis waktil hinnay manoh addat.
Tax fayxi: Dagar digga kee taqabih addat tan rabe caagiida, inkih tan meklah qaynat, faxe dadal edde anuk, inkih tan 100% culenti-tax-free.
Lafa le weeloola xissimte liggidi guubu
maaliyyah xakak: xakak le, culenti raceena, lakqo fooca fan tan fayxitte xer waktih addat geytimtam yasmiteenimi.
massos: meklah yadwali kee lakqo massossam duddah yoh taguudeh esseroh baxsa le fayxi, axcih dayli awqenta hinnay awki baritto.
Caabiini le mandabba: liggidi mandabbah caddo alfimteh, yoh taguudeh essero qadaaga milallaagimak kalalak.
Amaan: meklaali liggidi caagiida tayyaaqe mano caabih kampaani caabiinu le.
Waado: Inki adda xissimteeh, xissimte arac amolladih milallaagu mali, kee mandabbah caddo gersi investimentitte luk qalalisak addah tanim bictah.
Rakiisen sugmentitte liggidi
xissiime guubu xaame
Rakiisen guubu liggidi massoynaani
xaame num rikkissime sugmenti liggidi
Rakiisen guubu liggidi caddooda
inkih tan rakaakayitteh rikkisso liggidi sugmenta
xissiime guubu xaama mara
yok xissiime guubu limmoosaanama
Rakiisen sugmentih midriinoonu
xissiime guubu limo
Lakqok iroh xissiime guubu
Rakisimteh tan sugmentih tagsi
xissiime sugmentitte xaamaanama
Rakiisen guubu limmoosaanama
Rakissimteh tan sugmentitte away qado lakqo faxxa
yok xissiime guubu limmoysa
Rakiisen sugmentih sittin gey
anyaha
Jr. Member
เวบบอร์ดโพสขายฟรี
«
ตอบกลับ #3 เมื่อ:
วันที่ 17 ตุลาคม 2025, 00:49:21 น. »
Gestruktureerde Skikkingsannuïteit
'n Gestruktureerde skikkingsannuïteit is 'n finansiële ooreenkoms waar 'n eiser gereelde, periodieke betalings oor tyd ontvang in plaas van 'n eenmalige enkelbedrag om 'n persoonlike besering of onregmatige doodseis te vereffen. Hierdie betalings word befonds deur 'n annuïteit, wat tipies deur die verweerder van 'n lewensversekeringsmaatskappy gekoop word, en kan aangepas word om aan die eiser se langtermyn finansiële behoeftes te voldoen, soos 'n maandelikse betaling, 'n lewenslange inkomstestroom of toekomstige enkelbedrae. Hierdie betalings is dikwels belastingvry vir fisiese beseringsake en bied finansiële stabiliteit met 'n gewaarborgde, vaste opbrengskoers.
Hoe 'n Gestruktureerde Skikkingsannuïteit werk
Ooreenkoms: 'n Eiser en verweerder onderhandel 'n skikkingsooreenkoms wat 'n gestruktureerde betalingsplan insluit in plaas van 'n enkelbedrag.
Annuïteitsaankoop: Die verweerder koop 'n aangepaste annuïteit van 'n lewensversekeringsmaatskappy om die ooreengekome betalings te finansier.
Betalingsstroom: Die lewensversekeringsmaatskappy betaal die eiser volgens die skedule, wat maandeliks, jaarliks of met ander tussenposes kan wees, vir 'n vasgestelde tydperk of 'n leeftyd.
Belastingvoordele: Vir gevalle van fisiese besering en onregmatige dood is die hele stroom betalings, insluitend enige groei, oor die algemeen 100% inkomstebelastingvry.
Belangrike kenmerke Gestruktureerde Skikkingsannuïteit
Finansiële stabiliteit: Verskaf 'n bestendige, voorspelbare bron van inkomste, wat verseker dat geld oor 'n lang tydperk beskikbaar is vir toekomstige behoeftes.
Aanpassing: Die betalingsskedule en bedrag kan aangepas word volgens die eiser se spesifieke behoeftes, soos vir mediese uitgawes of 'n kind se opvoeding.
Gegarandeerde opbrengste: Die annuïteit se opbrengskoers is vasgesluit, wat die eiser teen markskommelings beskerm.
Sekuriteit: Die betalings word gewaarborg deur die lewensversekeringsmaatskappy wat die annuïteit uitreik.
Beperkings: Sodra dit gevestig is, is 'n gestruktureerde skikking oor die algemeen nie buigsaam nie, en die opbrengskoerse kan relatief laag wees in vergelyking met ander beleggings.
gestruktureerde skikkingsannuïteite
gestruktureerde skikkingskoper
gestruktureerde skikkingsannuïteitsmaatskappye
koper van gestruktureerde skikkingsannuïteit
gestruktureerde skikkingsannuïteitskoerse
allstate gestruktureerde skikkingsannuïteit
gestruktureerde skikkingskopers
verkoop my gestruktureerde skikking
gestruktureerde skikkingsbeleggings
gestruktureerde skikking verkoop
kontantuitbetaling gestruktureerde skikking
gestruktureerde skikkingskwotasie
koop gestruktureerde skikkings
verkoop 'n gestruktureerde skikking
gestruktureerde skikking benodig nou kontant
verkoop my gestruktureerde skikking
gestruktureerde skikkingsooreenkoms
anyaha
Jr. Member
เวบบอร์ดโพสขายฟรี
«
ตอบกลับ #4 เมื่อ:
วันที่ 17 ตุลาคม 2025, 00:50:30 น. »
Pension i Strukturuar me Zgjidhje
Një pension i strukturuar me zgjidhje është një marrëveshje financiare ku një paditës merr pagesa të rregullta dhe periodike me kalimin e kohës në vend të një shume të vetme për të zgjidhur një kërkesë për lëndim personal ose vdekje të padrejtë. Këto pagesa financohen nga një pension, zakonisht i blerë nga i pandehuri nga një kompani sigurimi jete, dhe mund të personalizohen për të përmbushur nevojat financiare afatgjata të paditësit, siç është një pagesë mujore, një rrjedhë të ardhurash gjatë gjithë jetës ose shuma të mëdha në të ardhmen. Këto pagesa shpesh janë pa taksa për rastet e lëndimeve fizike dhe ofrojnë stabilitet financiar me një normë kthimi të garantuar dhe fikse.
Si funksionon Pensioni i Strukturuar me Zgjidhje
Marrëveshja: Një paditës dhe i pandehur negociojnë një marrëveshje zgjidhjeje që përfshin një plan të strukturuar pagese në vend të një shume të madhe.
Blerja e Pensionit: I pandehuri blen një pension të personalizuar nga një kompani sigurimi jete për të financuar pagesat e rëna dakord.
Rrjedha e pagesave: Kompania e sigurimit të jetës i paguan paditësit sipas orarit, i cili mund të jetë mujor, vjetor ose në intervale të tjera, për një periudhë të caktuar ose për gjithë jetën.
Përfitime tatimore: Për rastet e lëndimeve fizike dhe vdekjeve të padrejta, i gjithë fluksi i pagesave, duke përfshirë çdo rritje, është përgjithësisht 100% pa taksa mbi të ardhurat.
Karakteristikat kryesore: Zgjidhja e Strukturuar e Anuitetit
Stabiliteti financiar: Ofron një burim të qëndrueshëm dhe të parashikueshëm të ardhurash, duke siguruar që paratë të jenë të disponueshme për nevojat e ardhshme gjatë një periudhe të gjatë.
Përshtatje: Orari dhe shuma e pagesave mund të përshtaten sipas nevojave specifike të paditësit, siç janë shpenzimet mjekësore ose edukimi i një fëmije.
Kthime të garantuara: Norma e kthimit të anuitetit është e fiksuar, duke mbrojtur paditësin nga luhatjet e tregut.
Siguria: Pagesat garantohen nga kompania e sigurimeve të jetës që lëshon anuitetin.
Kufizime: Pasi të vendoset, një zgjidhje e strukturuar në përgjithësi nuk është fleksibile dhe normat e kthimit mund të jenë relativisht të ulëta krahasuar me investimet e tjera.
pagesa të anuiteteve me pagesa të strukturuara
blerës i pagesave të strukturuara
kompani të pagesave të anuiteteve me pagesa të strukturuara
blerës i pagesave të anuiteteve me pagesa të strukturuara
norma të pagesave të anuiteteve me pagesa të strukturuara
anuitet me pagesa të strukturuara në të gjitha shtetet
blerës të pagesave të strukturuara
shitja e pagesave të mia të strukturuara
investime në pagesa të strukturuara
shitja e pagesave të strukturuara
tërheqja e pagesave të strukturuara
kuotë për pagesa të strukturuara
blerja e pagesave të strukturuara
shitja e një pagesaje të strukturuar
kam nevojë për para tani
shit pagesat e mia të strukturuara
marrëveshje për pagesa të strukturuara
anyaha
Jr. Member
เวบบอร์ดโพสขายฟรี
«
ตอบกลับ #5 เมื่อ:
วันที่ 21 ตุลาคม 2025, 00:52:00 น. »
หลักการทำงานของ
ข้อตกลงแบบมีโครงสร้าง
ข้อตกลงแบบมีโครงสร้าง
คือข้อตกลงประเภทหนึ่งที่มักใช้ในการเรียกร้องค่าเสียหายจากอุบัติเหตุและความประมาททางการแพทย์ แทนที่จะจ่ายเป็นเงินก้อนเดียวโดยจำเลยให้แก่โจทก์
ข้อตกลงแบบมีโครงสร้างอาจมีองค์ประกอบสามส่วน ส่วนแรกคือการชำระเงินระหว่างกาล (หรือการชำระเงินหลายรายการ) ซึ่งปกติจะกำหนดไว้เพื่อครอบคลุมค่าใช้จ่ายและค่าใช้จ่ายที่โจทก์ชำระก่อนการชำระหนี้ ซึ่งรวมถึงค่ารักษาพยาบาลและค่าใช้จ่ายทางกฎหมายจนถึงวันที่มีการชำระหนี้ ส่วนประกอบที่สองคือการชำระเงินเป็นชุด ซึ่งปกติจะจ่ายเป็นเงินรายปี โดยจะจ่ายเป็นงวดๆ เพื่อชำระค่าเสียหาย เงินรายปีมักจะถูกกำหนดให้เพิ่มขึ้นตามอัตราเงินเฟ้อ หรือในอัตราคงที่ที่ออกแบบให้ใกล้เคียงกับอัตราเงินเฟ้อที่คาดการณ์ไว้ สุดท้ายจะมีเงินก้อนอีกก้อนหนึ่งเพื่อครอบคลุมค่าใช้จ่ายที่อาจเกิดขึ้น ซึ่งเงินรายปีอาจไม่สามารถจ่ายได้
ประเด็นที่ยากที่สุดของข้อตกลงแบบมีโครงสร้างในทางปฏิบัติคือเรื่องของเงินรายปี ประเด็นหลัก ได้แก่:
อายุขัยที่คาดหวังของผู้รับเงินรายปี โดยคำนึงถึงผลกระทบจากการบาดเจ็บที่ได้รับ;
ความถี่ในการจ่าย;
การเพิ่มขึ้นของเงินรายปีในแต่ละปีจะเป็นอย่างไร โดยคำนึงถึงค่าใช้จ่ายด้านการรักษาพยาบาลที่เพิ่มขึ้นเร็วกว่าดัชนีราคาขายปลีก (RPI) โดยรวม (สามารถกำหนดให้เงินรายปีเพิ่มขึ้นตามอัตราของ RPI หรือคิดเป็นเปอร์เซ็นต์คงที่ ซึ่งปกติจะอยู่ที่ 3 หรือ 5 เปอร์เซ็นต์);
ผลิตภัณฑ์และอัตราเงินรายปีใดบ้างที่มีอยู่ในตลาด;
เงินรายปีนี้ได้รับเงินทุนจากการซื้อเงินรายปีจากบริษัทประกันภัยหรือ “ออกทุนเอง” โดยจำเลย (ซึ่งเป็นเรื่องปกติหากจำเลยเป็นหน่วยงานของรัฐ); และ
ซึ่งเป็นเรื่องปกติในกรณีที่โจทก์ยังอายุน้อยและได้รับบาดเจ็บซึ่งไม่ได้ทำให้อายุขัยลดลง มีบริษัทประกันภัยที่ยินดีให้เงินรายปีตลอดชีวิตซึ่งเพิ่มขึ้นตาม RPI หรือไม่
สัญญาเงินรายปีแบบมีโครงสร้าง
ผู้ซื้อสัญญาเงินรายปีแบบมีโครงสร้าง
บริษัทสัญญาเงินรายปีแบบมีโครงสร้าง
อัตราสัญญาเงินรายปีแบบมีโครงสร้าง
สัญญาเงินรายปีแบบมีโครงสร้าง Allstate
ขายสัญญาเงินรายปีแบบมีโครงสร้างของฉัน
การลงทุนในสัญญาเงินรายปีแบบมีโครงสร้าง
ขายสัญญาเงินรายปีแบบมีโครงสร้าง
รับเงินสดจากสัญญาเงินรายปีแบบมีโครงสร้าง
ใบเสนอราคาสัญญาเงินรายปีแบบมีโครงสร้าง
ซื้อสัญญาเงินรายปีแบบมีโครงสร้าง
ขายสัญญาเงินรายปีแบบมีโครงสร้าง
ต้องการเงินสดทันที
ขายสัญญาเงินรายปีแบบมีโครงสร้างของฉัน
ข้อตกลงสัญญาเงินรายปีแบบมีโครงสร้าง
anyaha
Jr. Member
เวบบอร์ดโพสขายฟรี
«
ตอบกลับ #6 เมื่อ:
วันที่ 21 ตุลาคม 2025, 00:53:00 น. »
Cumu funzionanu l'accordi strutturati
Un accordu strutturatu hè un tipu d'accordu nurmalmente utilizatu in e richieste di risarcimentu per accidenti è negligenza medica cum'è alternativa à u pagamentu di una somma forfettaria da u difensore à u reclamante.
Un accordu strutturatu pò avè trè cumpunenti. U primu hè un pagamentu (o pagamenti) interim, chì hè nurmalmente stabilitu per copre i costi è e spese affrontate da u reclamante prima di l'accordu. Questu includerebbe i costi medichi è legali finu à a data di l'accordu di a richiesta. U secondu cumpunente hè una seria di pagamenti, nurmalmente coperti da una rendita, pagabili in rate regulari in pagamentu di danni. A rendita hè nurmalmente stabilita per aumentà cù l'inflazione o à un tassu fissu cuncipitu per apprussimà u tassu d'inflazione previstu. Infine, ci hè una somma forfettaria supplementaria per copre e contingenze chì ùn ponu micca esse coperte da u pagamentu di a rendita.
L'aspettu u più difficiule di l'accordi di accordu strutturatu in pratica hè quellu riguardante a rendita. I prublemi principali sò:
a durata di vita prevista di u beneficiariu di a rendita, tenendu contu di l'effettu di e ferite subite;
a frequenza di pagamentu;
ciò chì serà l'aumentu annuale di l'annuità tenendu contu chì i costi di l'assistenza medica sò aumentati più rapidamente di l'indice di i prezzi al dettaglio (RPI) in generale (una rendita pò esse impostata per aumentà di u tassu di u RPI o di una percentuale fissa - nurmalmente 3 o 5 per centu);
chì prudutti è tassi di rendita sò dispunibili nantu à u mercatu;
s'è a rendita hè finanziata da l'acquistu di una rendita da un assicuratore o "autofinanziata" da l'accusatu (questu ùn hè micca raru quandu l'accusatu hè un ente publicu); è
s'è, cum'è hè cumunu quandu u reclamante hè ghjovanu è hà ferite chì ùn riducenu micca a speranza di vita, ci hè un assicuratore dispostu à furnisce una rendita à vita chì aumenta di u RPI.
rendite di accordi strutturati
cumpratore di accordi strutturati
cumpagnie di rendite di accordi strutturati
cumpratore di rendite di accordi strutturati
tassi di rendite di accordi strutturati
rendite di accordi strutturati allstate
acquirenti di accordi strutturati
vende u mo accordu strutturatu
investimenti in accordi strutturati
vende accordi strutturati
incassà accordu strutturatu
preventivu di accordu strutturatu
acquistu di accordi strutturati
vende un accordu strutturatu
accordu strutturatu bisognu di soldi avà
vende u mo accordu strutturatu
accordu di accordu strutturatu
anyaha
Jr. Member
เวบบอร์ดโพสขายฟรี
«
ตอบกลับ #7 เมื่อ:
วันที่ 21 ตุลาคม 2025, 00:53:44 น. »
Cov Txheej Txheem Ua Haujlwm Li Cas
Ib qho kev daws teeb meem yog ib hom kev daws teeb meem uas ib txwm siv rau hauv kev sib tsoo thiab kev tsis saib xyuas kev kho mob thov ua lwm txoj hauv kev them nyiaj los ntawm tus neeg foob rau tus neeg foob.
Ib qho kev sib haum xeeb yuav muaj peb yam. Qhov thib ib yog kev them nyiaj ib ntus (lossis cov nyiaj them), uas feem ntau tau teeb tsa los them cov nqi thiab cov nuj nqis tau ntsib los ntawm tus neeg thov ua ntej kev txiav txim. Qhov no yuav suav nrog cov nqi kho mob thiab kev cai lij choj mus txog rau hnub ntawm kev hais daws qhov kev thov. Qhov thib ob tivthaiv yog ib tug series ntawm cov nyiaj them, ib txwm tau ntsib los ntawm ib tug annuity, them nyob rau hauv tsis tu ncua kev them nqi nyob rau hauv kev them nqi ntawm kev puas tsuaj. Lub annuity yog ib txwm teeb tsa kom nce nrog kev nce nqi lossis ntawm tus nqi ruaj khov tsim los kwv yees li qhov xav tau ntawm kev nce nqi. Thaum kawg, muaj ib qho nyiaj ntxiv los them rau cov xwm txheej uas tej zaum yuav tsis tau ntsib los ntawm kev them nyiaj annuity.
Qhov nyuaj tshaj plaws ntawm cov txheej txheem kev daws teeb meem hauv kev coj ua yog hais txog qhov nyiaj xyoo. Cov teeb meem tseem ceeb yog:
qhov kev cia siab lifespan ntawm lub annuitant, bearing nyob rau hauv lub siab cov nyhuv ntawm kev raug mob raug mob;
kev them nyiaj ntau zaus;
dab tsi txhua xyoo nce nyob rau hauv lub annuity yuav coj nyob rau hauv lub siab hais tias cov nqi kho mob tau nce sai dua cov khw muag khoom nqi Performance index (RPI) tag nrho (ib qho annuity tuaj yeem tsim kom nce los ntawm tus nqi ntawm RPI lossis ib feem pua taag - feem ntau 3 lossis 5 ib xees);
yam khoom thiab tus nqi annuity muaj nyob rau hauv qhov chaw ua lag luam;
Txawm hais tias qhov nyiaj xyoo yog nyiaj los ntawm kev yuav ib qho nyiaj xyoo los ntawm tus neeg tuav pov hwm lossis 'tus kheej nyiaj txiag' los ntawm tus neeg raug foob (qhov no tsis yog qhov tsis tshua muaj qhov uas tus neeg raug foob yog pej xeem lub cev); thiab
Txawm hais tias, ib yam li qhov uas tus neeg thov tseem hluas thiab muaj kev raug mob uas tsis txo qis txoj sia nyob, muaj ib tus neeg tuav pov hwm txaus siab muab nyiaj xyoo rau lub neej uas nce los ntawm RPI.
structured settlements annuities
structured neeg yuav khoom
cov tuam txhab lag luam kev lag luam kev lag luam
tus neeg yuav khoom ntawm cov qauv kev sib hais haum ib xyoos
structured kev txiav txim siab nyiaj xyoo
structured neeg yuav khoom
muag kuv txoj kev sib hais haum
structured kev nqis peev
kev sib cog lus muag
nyiaj tawm kev sib hais haum
Structured hais lus
muas kev sib hais haum
muag kev sib hais haum
kev sib hais haum xav tau nyiaj ntsuab tam sim no
muag kuv txoj kev sib haum xeeb
kev cog lus cog lus tseg
anyaha
Jr. Member
เวบบอร์ดโพสขายฟรี
«
ตอบกลับ #8 เมื่อ:
วันที่ 21 ตุลาคม 2025, 00:55:26 น. »
Kaip veikia struktūrizuoti susitarimai
Struktūrizuotas susitarimas yra susitarimo rūšis, paprastai naudojama nelaimingų atsitikimų ir medicininio aplaidumo bylose kaip alternatyva atsakovo sumokėtai vienkartinei sumai ieškovui.
Struktūruotas susitarimas gali turėti tris komponentus. Pirmasis yra tarpinis mokėjimas (arba mokėjimai), kuris paprastai nustatomas ieškovo patirtoms išlaidoms ir išlaidoms padengti iki susitarimo. Tai apimtų medicinines ir teisines išlaidas iki ieškinio sudarymo datos. Antrasis komponentas yra mokėjimų serija, paprastai padengiama anuiteto būdu, mokama reguliariomis įmokomis žalos atlyginimui. Anuiteto suma paprastai nustatoma taip, kad didėtų kartu su infliacija arba fiksuotu tarifu, pritaikytu prie numatomo infliacijos lygio. Galiausiai yra papildoma vienkartinė suma, skirta padengti nenumatytus atvejus, kurių gali nebūti padengta anuiteto mokėjimu.
Sunkiausias struktūrizuotų susitarimų aspektas praktikoje yra susijęs su anuitetu. Pagrindiniai klausimai yra šie:
numatoma anuiteto gavėjo gyvenimo trukmė, atsižvelgiant į patirtų sužalojimų poveikį;
mokėjimų dažnumas;
koks bus metinis anuiteto padidėjimas, atsižvelgiant į tai, kad medicininės priežiūros išlaidos kilo sparčiau nei bendras mažmeninių kainų indeksas (RPI) (anuitetas gali būti nustatytas taip, kad didėti RPI tarifu arba fiksuotu procentu – paprastai 3 arba 5 procentais);
kokie produktai ir anuiteto tarifai yra prieinami rinkoje;
ar
anuitetas finansuojamas
įsigyjant anuitetą iš draudiko, ar jį „finansuoja pats“ atsakovas (tai nėra neįprasta, kai atsakovas yra viešoji įstaiga); ir
ar, kaip įprasta, kai ieškovas yra jaunas ir turi traumų, kurios nesumažina gyvenimo trukmės, yra draudikas, norintis mokėti anuitetą iki gyvos galvos, kuris didėja RPI.
struktūrizuotų atsiskaitymų anuitetai
struktūrizuotų atsiskaitymų pirkėjas
struktūrizuotų atsiskaitymų anuiteto įmonės
struktūrizuotų atsiskaitymų anuiteto pirkėjas
struktūrizuotų atsiskaitymų anuiteto palūkanų normos
„Allstate“ struktūrizuotų atsiskaitymų anuitetas
struktūrizuotų atsiskaitymų pirkėjai
parduodu savo struktūrizuotą atsiskaitymą
struktūrizuotų atsiskaitymų investicijos
struktūrizuotų atsiskaitymų pardavimas
išgryninimas struktūrizuotame atsiskaityme
struktūrizuotų atsiskaitymų kaina
pirkti struktūrizuotus atsiskaitymus
parduodu struktūrizuotą atsiskaitymą
struktūrizuoto atsiskaitymo reikia grynųjų pinigų dabar
parduodu savo struktūrizuotą atsiskaitymą
struktūrizuoto atsiskaitymo sutartis
anyaha
Jr. Member
เวบบอร์ดโพสขายฟรี
«
ตอบกลับ #9 เมื่อ:
วันที่ 21 ตุลาคม 2025, 00:56:17 น. »
نحوه عملکرد توافقات ساختاریافته
توافق ساختاریافته نوعی توافق است که معمولاً در دعاوی تصادف و سهلانگاری پزشکی به عنوان جایگزینی برای پرداخت یکجای مبلغ توسط خوانده به مدعی استفاده میشود.
یک توافق ساختاریافته ممکن است سه جزء داشته باشد. اولین جزء، پرداخت (یا پرداختهای) موقت است که معمولاً برای پوشش هزینهها و مخارجی که مدعی قبل از توافق متحمل شده است، تعیین میشود. این شامل هزینههای پزشکی و حقوقی تا تاریخ توافق ادعا میشود. جزء دوم، مجموعهای از پرداختها است که معمولاً با مستمری تأمین میشود و به صورت اقساط منظم در پرداخت خسارات قابل پرداخت است. مستمری معمولاً طوری تنظیم میشود که با تورم یا با نرخ ثابتی که برای تقریب نرخ تورم مورد انتظار طراحی شده است، افزایش یابد. در نهایت، یک مبلغ یکجای دیگر برای پوشش احتمالاتی وجود دارد که ممکن است با پرداخت مستمری تأمین نشوند.
دشوارترین جنبه توافقات ساختاریافته در عمل، مربوط به مستمری است. مسائل اصلی عبارتند از:
طول عمر مورد انتظار مستمریبگیر، با در نظر گرفتن تأثیر جراحات وارده؛
تعداد دفعات پرداخت؛
افزایش سالانه مستمری با توجه به اینکه هزینههای مراقبتهای پزشکی سریعتر از شاخص قیمتهای خردهفروشی (RPI) به طور کلی افزایش یافته است، چگونه خواهد بود (یک مستمری میتواند طوری تنظیم شود که با نرخ RPI یا یک درصد ثابت - معمولاً ۳ یا ۵ درصد - افزایش یابد)؛
چه محصولات و نرخهای مستمری در بازار موجود است؛
آیا مستمری با خرید مستمری از یک بیمهگر تأمین میشود یا توسط خوانده «خود تأمین مالی» میشود (این امر در مواردی که خوانده یک نهاد عمومی است، غیرمعمول نیست)؛ و
آیا، همانطور که در مواردی که مدعی جوان است و جراحاتی دارد که امید به زندگی را کاهش نمیدهد، رایج است، بیمهگری وجود دارد که مایل به ارائه مستمری مادامالعمر باشد که با RPI افزایش مییابد.
قراردادهای مستمری توافقات ساختاریافته
خریدار قرارداد مستمری توافقات ساختاریافته
شرکتهای قرارداد مستمری توافقات ساختاریافته
خریدار قرارداد مستمری توافقات ساختاریافته
نرخهای مستمری توافقات ساختاریافته
قرارداد مستمری توافقات ساختاریافته آلاستیت
خریداران قرارداد مستمری توافقات ساختاریافته
فروش قرارداد مستمری توافقات ساختاریافته من
سرمایهگذاریهای قرارداد مستمری توافقات ساختاریافته
فروش قرارداد مستمری توافقات ساختاریافته
نقد کردن قرارداد مستمری توافقات ساختاریافته
قیمت قرارداد مستمری توافقات ساختاریافته
خرید قرارداد مستمری توافقات ساختاریافته
فروش یک قرارداد مستمری توافقات ساختاریافته
نیاز به پول نقد در حال حاضر
فروش قرارداد مستمری توافقات ساختاریافته من
توافقنامه قرارداد مستمری توافقات ساختاریافته
anyaha
Jr. Member
เวบบอร์ดโพสขายฟรี
«
ตอบกลับ #10 เมื่อ:
วันที่ 21 ตุลาคม 2025, 00:56:59 น. »
கட்டமைக்கப்பட்ட தீர்வுகள் எவ்வாறு செயல்படுகின்றன
கட்டமைக்கப்பட்ட தீர்வு என்பது பொதுவாக விபத்து மற்றும் மருத்துவ அலட்சியம் கோரிக்கைகளில் பிரதிவாதியால் உரிமைகோருபவருக்கு மொத்த தொகையை செலுத்துவதற்கு மாற்றாகப் பயன்படுத்தப்படும் ஒரு வகை தீர்வு ஆகும்.
கட்டமைக்கப்பட்ட தீர்வு மூன்று கூறுகளைக் கொண்டிருக்கலாம். முதலாவது இடைக்காலக் கொடுப்பனவு (அல்லது கொடுப்பனவுகள்), இது பொதுவாக உரிமைகோருபவர் தீர்வுக்கு முன் சந்தித்த செலவுகள் மற்றும் செலவுகளை ஈடுகட்ட அமைக்கப்படுகிறது. இதில் உரிமைகோரல் தீர்வு தேதி வரை மருத்துவ மற்றும் சட்டச் செலவுகள் அடங்கும். இரண்டாவது கூறு என்பது இழப்பீட்டுத் தொகையில் வழக்கமான தவணைகளில் செலுத்தப்படும் வருடாந்திரக் கொடுப்பனவுகளின் தொடர் ஆகும். வருடாந்திரம் பொதுவாக பணவீக்கத்துடன் அல்லது எதிர்பார்க்கப்படும் பணவீக்க விகிதத்தை தோராயமாக மதிப்பிட வடிவமைக்கப்பட்ட ஒரு நிலையான விகிதத்தில் அதிகரிக்கும் வகையில் அமைக்கப்படுகிறது. இறுதியாக, வருடாந்திரக் கொடுப்பனவால் பூர்த்தி செய்ய முடியாத தற்செயல்களை ஈடுகட்ட மேலும் ஒரு மொத்தத் தொகை உள்ளது.
நடைமுறையில் கட்டமைக்கப்பட்ட தீர்வு ஏற்பாடுகளின் மிகவும் கடினமான அம்சம் வருடாந்திரம் தொடர்பானது. முக்கிய சிக்கல்கள்:
வருடாந்திரம் பெறுபவரின் எதிர்பார்க்கப்படும் ஆயுட்காலம், பாதிக்கப்பட்ட காயங்களின் விளைவை மனதில் கொண்டு;
கட்டண அதிர்வெண்;
மருத்துவச் செலவுகள் ஒட்டுமொத்தமாக சில்லறை விலைக் குறியீட்டை (RPI) விட வேகமாக உயர்ந்துள்ளன என்பதை ஆண்டுத்தொகையில் ஏற்படும் வருடாந்திர அதிகரிப்பு மனதில் கொள்ள வேண்டும் (ஒரு ஆண்டுத்தொகை RPI விகிதம் அல்லது ஒரு நிலையான சதவீதத்தால் உயர அமைக்கப்படலாம் - பொதுவாக 3 அல்லது 5 சதவீதம்);
சந்தையில் என்னென்ன தயாரிப்புகள் மற்றும் ஆண்டுத்தொகை விகிதங்கள் கிடைக்கின்றன;
காப்பீட்டாளரிடமிருந்து ஆண்டுத்தொகை வாங்குவதன் மூலம் ஆண்டுத்தொகை நிதியளிக்கப்படுகிறதா அல்லது பிரதிவாதியால் 'சுய நிதியளிக்கப்படுகிறதா' (பிரதிவாதி ஒரு பொது அமைப்பாக இருக்கும்போது இது அசாதாரணமானது அல்ல); மற்றும்
கோருபவர் இளமையாக இருந்து ஆயுட்காலத்தைக் குறைக்காத காயங்களைக் கொண்டிருந்தால், RPI ஆல் அதிகரிக்கும் வாழ்நாள் வருடாந்திரத்தை வழங்கத் தயாராக இருக்கும் காப்பீட்டாளர் இருக்கிறாரா?
கட்டமைக்கப்பட்ட தீர்வு வருடாந்திரங்கள்
கட்டமைக்கப்பட்ட தீர்வு வாங்குபவர்
கட்டமைக்கப்பட்ட தீர்வு வருடாந்திர நிறுவனங்கள்
கட்டமைக்கப்பட்ட தீர்வு வருடாந்திரத்தை வாங்குபவர்
கட்டமைக்கப்பட்ட தீர்வு வருடாந்திர விகிதங்கள்
ஆல்ஸ்டேட் கட்டமைக்கப்பட்ட தீர்வு வருடாந்திரம்
கட்டமைக்கப்பட்ட தீர்வு வாங்குபவர்கள்
எனது கட்டமைக்கப்பட்ட தீர்வை விற்பனை செய்தல்
கட்டமைக்கப்பட்ட தீர்வு முதலீடுகள்
கட்டமைக்கப்பட்ட தீர்வு விற்பனை
கட்டமைக்கப்பட்ட தீர்வை பணமாக்குதல்
கட்டமைக்கப்பட்ட தீர்வு மேற்கோள்
கட்டமைக்கப்பட்ட தீர்வுகளை வாங்குதல்
கட்டமைக்கப்பட்ட தீர்வை விற்பனை செய்தல்
கட்டமைக்கப்பட்ட தீர்வுக்கு இப்போது பணம் தேவை
எனது கட்டமைக்கப்பட்ட தீர்வை விற்கவும்
கட்டமைக்கப்பட்ட தீர்வு ஒப்பந்தம்
anyaha
Jr. Member
เวบบอร์ดโพสขายฟรี
«
ตอบกลับ #11 เมื่อ:
วันที่ 21 ตุลาคม 2025, 00:58:03 น. »
Rakiiboh yan guubu mannal taamitam
Rakiiboh yan sittin way yaanam, qawwalayla kee qaafiyat taqabih addat tan sittin way kee sittin way wagsiisak, sissin qaynatih sittin way kee sittin way wagsiisak, sittin way kee sittin way wagsiisak, sissin qaynatih sittin way wagsiisak, sissin qaynatih sittin way wagsiisak, sissin qaynatih sittin way kinni.
Rakissimteh tan guubu sidiica agleelima lem bictah. Qimmoh uddurih mekla (hinnay meklaali), toh qaadik tan awqentitte kee awqentitte kibneh essero xayyoysak naharal. Tah qaafiyat kee madqâ awqentitte edde anuk yoh taguudeh esseroh arac xagte ayro fan. nammeyhayto dagarih ittallakle meklaali, qaadik tan liggidi addat tangoorowem, meklaanam madab garuq finqa meklaanama. Liggidi qaadiik melleb kubqih ossotina akkek qammalsimak sugte melleb kubqih caddo fayramoonuh gulgulusen maytani caddo. ellecaboh, ossotinah inki adda tan lakqo reebissa amok radah too liggidi mekla kibbiime waytam bictah.
kaxxam gibdi xaquk rakisso guubu massos abinah too sanatat axaw le. Leynâ caagiida:
qammalsimak sugte manoh uddur annuitant, mesenkacat quuk biyak taqabi;
meklah qagaaqagu;
maca sanatal sanat ossimtam faxximtaah, qaafiyat dacayrih lakqo inkih tan retail prices index (RPI) fanah sissikuk ossimtam faxximta (liggidi addat RPI qimmoh addah ossimtam duddah hinnay kaadu fixed percentage – normally 3 hinnay 5 percent);
manni murtissoo kee liggidi caddooda qadaaga aracal geytimta;
sanat lakqoh lakqoh lakqoh lakqoh lakqoh lakqoh lakqoh lakqoh lakqoh lakqoh ‘self funded’ lakqoh lakqoh lakqoh lakqoh lakqoh lakqoh lakqoh lakqoh lakqoh lakqoh lakqoh lakqoh lakqoh lakqoh lakqoh lakqoh lakqoh lakqoh lakqoh lakqoh lakqoh lakqoh lakqoh lakqoh lakqoh lakqoh lakqoh lakqoh lakqoh lakqoh lakqoh lakqoh lakqoh lakqoh lakqoh lakqoh lakqoh lakqoh lakqoh lakqoh lakqoh lakqoh lakqoh lakqoh lakqoh lakqoh lakqoh lakqoh (taham lakqoh lakqoh ummattâ qallih exxah addat tan waqdi); kee
akke waytek, elle tamixxigem, qimmoh addah qimmoh addah qimmoh addah qimmoh addah qimmoh addah qimmoh addah qimmoh addah qimmoh addah qimmoh addah RPI ossotinah uddur qimmoh addah qimmoh addah qimmoh addah qimmoh addah qimmoh addah qimmoh addah qimmoh addah qimmoh addah qimmoh addah qimmoh addah qimmoh addah qimmoh addah qimmoh addah qimmoh addah.
Rakiisen sugmentitte liggidi
xissiime guubu xaame
Rakiisen guubu liggidi massoynaani
xaame num rikkissime sugmenti liggidi
Rakiisen guubu liggidi caddooda
inkih tan rakaakayitteh rikkisso liggidi sugmenta
xissiime guubu xaama mara
yok xissiime guubu limmoosaanama
Rakiisen sugmentih midriinoonu
xissiime guubu limo
Lakqok iroh xissiime guubu
Rakiisen sugmentih tagsi
xissiime sugmentitte xaamaanama
Rakissimteh tan guubu limmoysaanam
Rakiisen sugmentitte away qado lakqo faxxa
yok xissiime guubu limmoysa
Rakiisen sugmentih sittin gey
anyaha
Jr. Member
เวบบอร์ดโพสขายฟรี
«
ตอบกลับ #12 เมื่อ:
วันที่ 21 ตุลาคม 2025, 00:58:37 น. »
Къурулышлы ерлешювлер насыл чалышалар .
Къурулмалы анълашма – бу, адет узьре, къаза ве тиббий гъафлет иддиаларында джевапкяр тарафындан иддиаджыгъа бир керелик пара тёленмесининъ альтернативасы оларакъ къулланылгъан анълашманынъ бир чешитидир.
Къурулмалы ерлешювнинъ учь компоненти ола биле. Биринджиси – аралыкъ тёлев (я да тёлевлер), о, адет узьре, иддиаджы тарафындан эсаплашувдан эвель къаршылангъан масрафлар ве масрафларны къапламакъ ичюн бельгилене. Бунъа иддианынъ ерине кетирильген кунюне къадар тиббий ве укъукъий масрафлар киреджек эди. Экинджи компонент – бу, адет узьре, аннуитетнен къаршылангъан, зарарны öдемек ичюн мунтазам пайларгъа болип тёленген бир сыра тёлевлердир. Аннуитет адет узьре инфляциянен берабер артмакъ ичюн я да инфляциянынъ бекленильген сурьатына якъынлашмакъ ичюн махсус япылгъан тургъун ставкада къоюла. Сонъунда, аннуитет тёлеви иле къаршыланмайджакъ фарзларны къапламакъ ичюн даа бир керелик пара бар.
Амелий джеэттен къурулышлы эсаплашув анълашмаларынынъ энъ къыйын тарафы аннуитетке аит олгъаныдыр. Эсас меселелер:
аннуитет алгъан адамнынъ бекленильген омюр муддети, чеккен яраланувларнынъ тесирини козь огюне алып;
акъча тёлевнинъ сыкълыгъы;
аннуитетнинъ йыллыкъ арттырылмасы нени козь огюне аладжакъ, тиббий ярдымнынъ фияты бутюнлей перчене фияты индексинден (ПФИ) тездже юксельди (аннуитетни ППИ ставкасы я да белли бир фаиз – адет узьре 3 я да 5 файыз – юксельмек ичюн къоймакъ мумкюн);
базар еринде насыл махсулатлар ве аннуитет ставкалары бар;
аннуитет сигортаджыдан аннуитет сатын алув ёлунен я да джевапкяр тарафындан «озь-озюни паранен теминленген» ёлнен паранен теминленгенми (джевапкяр девлет органы олгъанда бу адисе дегиль); ве
иддиаджы яш олгъанда ве омюрнинъ узунлыгъыны эксильтмеген яраланувлар олгъанда адисе олгъаны киби, РПИ иле арттырылгъан омюр ичюн аннуитет бермеге истеген сигортаджы бармы.
къурулышлы эсаплашувлар аннуитетлери .
къурулышлы ерлешюв алыджысы
къурулышлы эсаплашув аннуитет ширкетлери .
къурулышлы эсаплашув аннуитетининъ сатын алгъан .
къурулышлы эсаплашув аннуитет ставкалары .
allstate къурулышлы эсаплашув аннуитети .
къурулышлы ерлешюв сатын алгъанлар .
меним къурулышлы ерлешюв еримни сатмакъ
къурулышлы ерлешюв ятырымлары .
къурулышлы ерлешюв сатмакъ .
накъд чыкъарув къурулышлы эсаплашув
къурулышлы ерлешюв котировкасы
къурулышлы ерлешюв ерлерини сатын алмакъ .
къурулышлы ерлешюв ерини сатмакъ .
къурулышлы эсаплашувгъа шимди накъд акъча керек
меним къурулышлы ерлешюв еримни сат
къурулышлы ерлештирюв анълашмасы
anyaha
Jr. Member
เวบบอร์ดโพสขายฟรี
«
ตอบกลับ #13 เมื่อ:
วันที่ 21 ตุลาคม 2025, 00:59:18 น. »
Hogyan működnek a strukturált egyezségek?
A strukturált egyezség egy olyan egyezségtípus, amelyet általában baleseti és orvosi gondatlanságból eredő kártérítési igények esetén alkalmaznak az alperes által a felperesnek fizetett egyösszegű összeg alternatívájaként.
A strukturált egyezség három összetevőből állhat. Az első egy időközi kifizetés (vagy kifizetések), amelyet általában a felperes által az egyezség előtt felmerült költségek és kiadások fedezésére határoznak meg. Ez magában foglalja az orvosi és jogi költségeket a kárigény rendezésének napjáig. A második összetevő egy sor kifizetés, amelyet általában járadék fedez, és rendszeres részletekben fizetik ki a kártérítésként. A járadék általában úgy van meghatározva, hogy az inflációval vagy a várható inflációs rátához közelítő fix ütemben emelkedjen. Végül van egy további egyösszegű összeg, amely a járadékfizetéssel esetleg nem fedezhető vészhelyzeti költségeket fedezi.
A strukturált egyezségi megállapodások gyakorlati legnehezebb aspektusa az egyezséggel kapcsolatos. A fő kérdések a következők:
a járadékos várható élettartama, figyelembe véve az elszenvedett sérülések hatását;
a fizetés gyakorisága;
milyen lesz a járadék éves növekedése, figyelembe véve, hogy az egészségügyi ellátás költségei gyorsabban emelkedtek, mint a kiskereskedelmi árindex (RPI) egésze (egy járadék beállítható úgy, hogy az RPI mértékével vagy egy fix százalékkal – általában 3 vagy 5 százalékkal – emelkedjen);
milyen termékek és járadékkamatlábak érhetők el a piacon;
a járadékot biztosítótól vásárolt járadék finanszírozza-e, vagy az alperes „önfinanszírozza” (ez nem ritka, ha az alperes közjogi szerv); és
van-e olyan biztosító, amely hajlandó életjáradékot nyújtani, amely az RPI mértékével emelkedik.
strukturált elszámolású járadékok
strukturált elszámolású vásárló
strukturált elszámolású járadéktársaságok
strukturált elszámolású járadék vevője
strukturált elszámolású járadékkamatlábak
allstate strukturált elszámolású járadék
strukturált elszámolású vásárlók
strukturált elszámolásom eladása
strukturált elszámolású befektetések
strukturált elszámolás eladás
készpénzfelvétel strukturált elszámolás
strukturált elszámolási árajánlat
strukturált elszámolások vásárlása
strukturált elszámolás eladása
strukturált elszámolás, azonnal készpénzre van szükségem
strukturált elszámolásom eladása
strukturált elszámolási megállapodás
anyaha
Jr. Member
เวบบอร์ดโพสขายฟรี
«
ตอบกลับ #14 เมื่อ:
วันที่ 21 ตุลาคม 2025, 01:00:04 น. »
Cuma funzionan i insediament strüturà
Un insediament strüturà l’è un tip de insediament de solet duperà en sinister per incident e negligenza medich cuma alternativa al pagament de una somma forfetaria de part del denunzià al reclamant.
Un insediament strüturà pœu avegh tri cumpunent. El prim l’è un pagament interim (o pagament), che de solet l’è fissà per cuprir i spes e i spes suportà del reclamant prima del liquidaziun. Chestu cumprend di spes medich e legal fin a la data del liquidaziun del sinister. El segond cumpunent l’è una seri de pagament, de solet cumpensà de un annuità, pagabil en rate regulament en pagament di dann. L’annuità l’è de solet stabilida per aumentar cun l’inflaziun o a un tass fiss prugetà per aprosimar el tass de inflaziun previst. Per ultem, g’he un’oltra somma forfetaria per cuprir i cuntingenz che podarian minga vèss sudisfatt del pagament del annuità.
L’aspet püsee dificil di acord de liquidaziun strüturà en pratich l’è chel relatif al annuità. I questiun principal sun:
la durada prevista del rendita, cunsiderand l’effet di lesion subì;
la frequenza de pagament;
chel che l’aument annual del annuità g’ha de tegnir cunt che i cust de assistenza medich sun aumentà püsee velocement del indis di prezi al detai (RPI) in del sò cumpless (un annuità pœu vèss stabilida per aumentar al tass del RPI o a una percentual fissa, de solet el 3 o el 5 per cent);
qual prudut e tass de annuità sun dispunibel sul mercà;
se l’annuità l’è finanziada del acquisto de un annuità de un assicuradur o “autofinanziada” del denunzià (chestu l’è minga rari induè el denunzià l’è un organism publich); e
se, cuma l’è comun induè el reclamant l’è giœuin e g’ha di leziun che redusen no l’aspetativa de vida, g’he un assicuradur dispost a furnir una annuità per la vida che aumenta del RPI.
annuità de liquidaziun strüturà
cumpradur de insediament strüturà
società de annuità de liquidaziun strüturà
cumpradur de annuità de liquidaziun strüturada
tass de annuità de liquidaziun strüturà
annuità de liquidaziun strüturada de tüt i stat
cumpradur de insediament strüturà
vender el me insediament struturà
investiment de insediament strüturà
insediament struturà vender
liquidazziun strüturà
preventif de insediament strüturà